پایان نامه های رشته علوم تربیتی

پایان نامه های رشته علوم تربیتی

پایان نامه های رشته علوم تربیتی

پایان نامه های رشته علوم تربیتی

پایان نامه های رشته علوم تربیتی

کلمات کلیدی

پروژه کارآفرینی طرح ایجاد کارخانه تولید پودر آب پنیر و پودر شیر خشک

پروژه کارآفرینی طرح تولید تلفن رومیزی

پروژه کارآفرینی احداث باشگاه ورزشی

پروژه کارآفرینی شرکت خدمات حسابداری و حسابرسی

پروژه کارآفرینی تولید دوغ و آب معدنی

پروژه کارآفرینی احداث استخر سونا و جکوزی سرپوشیده

پروژه کارآفرینی آموزشگاه کامپیوتر و حسابداری

توجیه اقتصادی طرح محصول گندم و چغندرقند و کلزا

پروژه کارآفرینی تولید باند و گاز پزشکی

پروژه کارآفرینی آموزشگاه علمی آزاد

پروژه کارآفرینی آموزشگاه رانندگی

پروژه کارآفرینی تولید آب میوه به روش صنعتی

پروژه کارآفرینی تأسیس کارگاه چاپ صنعتی

پروژه کارآفرینی بازیافت فیلترهای روغنی خودرو

پروژه کارآفرینی بخاری مشهد دوام

پروژه کارآفرینی بازیابی ضایعات پلاستیک

پروژه کارآفرینی آموزشگاه نقاشی

پروژه کارآفرینی نساجی و پارچه بافی

پروژه کارآفرینی لامپ های کم مصرف

پروژه کارآفرینی کشتارگاه دام

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نخ پلی استر

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید لامپ کم مصرف

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید محصولات MDF

پروژه کارآفرینی تأسیس مدرسه 2 زبانه

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید لوله های سوپر پایپ

پروژه کارآفرینی طراحی و کتاب های الکترونیکی

پروژه کارآفرینی تولید دستکش چرمی

پروژه کارآفرینی کارگاه خیاطی

پروژه کارافرینی مکانیزاسیون واحد فروش شرکت پوشا تک

طرح ثکثیر و پرورش آبزیان

  • ۰
  • ۰
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس
تعداد صفحات : 60 صفحه

خلاصه طرح

فصل اول چکیده طرح

جدول نتایج چکیده طرح

فصل دوم کلیات در راستای شناسائی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید

مقدمه

تعریف

طبقه بندی

دریک تقسیم بندی سوسیون (سوسیس و کالباس) را به دو رده تقسیم می کنند

بسته بندی

حد استاندارد

شرایط واردات

جایگاه مصرف محصول

بررسی بازار محصول

چگونگی ومیزان بکارگیری

ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش و چگونگی روند تغییرات قیمت فروش محصول اصلی در داخل و خارج کشور

فصل سوم بررسی و برآوردهای فنی

ارزیابی روشهای مختلف تولیدی و گزینش روش بهینه

تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید

مراحل فرآیند تولید سوسیس و کالباس بشرح زیر میباشد

آماده سازی گوشت

توزین مواد اولیه

اختلاط

کاتر

لفاف زنی

پخت و دود دادن

سرد کردن

بررسی مناطق، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت

کنترل کیفیت مواد اولیه

گوشت

کنترل کیفیت حین تولید

مرحله آماده سازی گوشت (قصابی)

فرمولاسیون و کاتر

کنترل پر کردن و بسته بندی

پخت و دود

کنترل کیفیت محصول

آزمایشات شیمیائی شامل

آزمایشات میکروبی شامل

آزمایشات فیزیکی محصول شامل

تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاه شامل:

تعیین و محاسبه ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد

ظرفیت و برنامه تولید

برنامه تولید

مشخصه عملکرد واحد

بررسی و مطالعه در خصوص مواد اولیه

گوشت

چربی

آب

مواد فیلر و اکستندر

چاشنی ها

طعم دهنده ها

مبنا محاسبه مواد اولیه مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس

جدول مواد اولیه مصرفی واحد

چرخ گوشت

میکسر

چاپر (کاتر بی صدا)

پرکن

اطاق پخت و دود

مشخصات فنی و قیمت دستگاههای مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس (با ظرفیت  تن در سال)

آزمایشگاه

تعمیر گاه

وسائط نقلیه حمل و نقل

تاسیسات برق

سایر تجهیزات، تاسیسات و انشعابات

تجزیه و تحلیل و محاسبه نیروی انسانی

محاسبه کلیه سطح زیر بنای لازم برای سالن تولید، انبارها، تاسیسات، آزمایشگاه و غیره

مساحت زمین و عملیات محوطه سازی

فصل چهارم بررسی های مالی و اقتصادی

هزینه مواد اولیه

هزینه تامین انرژی (آب، برق، سوخت)

سایر هزینه ها

هزینه خدمات نیروی انسانی

تدوین، تشریح و جداول سرمایه ای واحد از جمله محاسبه ارزش دستگاهها و تجهیزات خط تولید، وسائل نقلیه،تاسیسات عمومی، ساختمانها

محاسبه و ارزش ماشین آلات و دستگاهها

هزینه وسائل نقلیه

هزینه تجهیزات و تاسیسات واحد

هزینه کل زمین و عملیات ساختمانی و محوطه سازی

برآورد هزینه های قبل از بهره برداری

بر اورد دارائیهای ثابت، سرمایه در گردش، کل سرمایه گذاری، دریافت وام بانکی و هزینه های مربوطه و کارمزدبانکی

سرمایه در گردش طرح

هزینه سرمایه در گردش

کل سرمایه گذاری

هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی

هزینه تعمیر و نگهداری سرمایه ثابت

هزینه تعمیر و نگهداری

هزینه استهلاک سرمایه ثابت

برآورد کل هزینه های ثابت و هزینه های متغیر تولید

قیمت تمام شده محصولات

سود

نقطه سربه سر

برگشت سرمایه

تجزیه و تحلیل و ارزیابی کلی طرح

خرید و دانلود - 6000 تومان