پایان نامه های رشته علوم تربیتی

پایان نامه های رشته علوم تربیتی

پایان نامه های رشته علوم تربیتی

پایان نامه های رشته علوم تربیتی

پایان نامه های رشته علوم تربیتی

کلمات کلیدی

پروژه کارآفرینی طرح ایجاد کارخانه تولید پودر آب پنیر و پودر شیر خشک

پروژه کارآفرینی طرح تولید تلفن رومیزی

پروژه کارآفرینی احداث باشگاه ورزشی

پروژه کارآفرینی شرکت خدمات حسابداری و حسابرسی

پروژه کارآفرینی تولید دوغ و آب معدنی

پروژه کارآفرینی احداث استخر سونا و جکوزی سرپوشیده

پروژه کارآفرینی آموزشگاه کامپیوتر و حسابداری

توجیه اقتصادی طرح محصول گندم و چغندرقند و کلزا

پروژه کارآفرینی تولید باند و گاز پزشکی

پروژه کارآفرینی آموزشگاه علمی آزاد

پروژه کارآفرینی آموزشگاه رانندگی

پروژه کارآفرینی تولید آب میوه به روش صنعتی

پروژه کارآفرینی تأسیس کارگاه چاپ صنعتی

پروژه کارآفرینی بازیافت فیلترهای روغنی خودرو

پروژه کارآفرینی بخاری مشهد دوام

پروژه کارآفرینی بازیابی ضایعات پلاستیک

پروژه کارآفرینی آموزشگاه نقاشی

پروژه کارآفرینی نساجی و پارچه بافی

پروژه کارآفرینی لامپ های کم مصرف

پروژه کارآفرینی کشتارگاه دام

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نخ پلی استر

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید لامپ کم مصرف

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید محصولات MDF

پروژه کارآفرینی تأسیس مدرسه 2 زبانه

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید لوله های سوپر پایپ

پروژه کارآفرینی طراحی و کتاب های الکترونیکی

پروژه کارآفرینی تولید دستکش چرمی

پروژه کارآفرینی کارگاه خیاطی

پروژه کارافرینی مکانیزاسیون واحد فروش شرکت پوشا تک

طرح ثکثیر و پرورش آبزیان

  • ۰
  • ۰
پروژه کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای
تعداد صفحات : 46 صفحه

فصل اول: معرفی طرح

مشخصات محصول

نام و کاربرد محصول

تشریح مختصر فرایند

فصل دوم: تعیین ظرفیت

تعیین ظرفیت انجام فعالیت

برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی

معرفی تجهیزات و تاسیسات عمومی

فصل سوم: معرفی نیروی انسانی

برآورد پرسنل تولیدی

پرسنل اداری و خدمات

فصل چهارم: معرفی هزینه ها

تعریف هزینه های سالیانه

برآورد هزینه استهلاک

فصل پنجم: شرح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز

مقدمه

خواص چای 

 تاریخچه چای

کشت چای درایران

مشخصات چای

تقسیم بندی چای از لحاظ زراعی

تقسیم بندی گیاه چای از لحاظ طرز تهیه و تولید

انواع چای

ترکیبات چای

ارزش غذایی چای

مراحل تولید چای

نقش چای در پیشگیری و درمان انواع بیماریها

طرز دم کردن چای

تقلب در چای

استانداردهای بسته بندی چای

نوعی دیگر از مراحل تولید چای

مرحله اول: دریافت برگ سبز چای

مرحله دوم: پلاس 

تراف ها

مرحله سوم: مالش

دستگاه مالش

مرحله چهارم: تخمیر

مرحله پنجم: خشک کردن

دستگاه خشک کن

مرحله ششم: جدا سازی و سورتینگ

مراحل تولید

اکسیده شدن (تخمیر)

بسته بندی

چای مرغوب، چای نا مرغوب

چای مرغوب

 این لکه‌های روغنی

چای کدر یا پررنگ

چای‌ درمانی‌ 

نقش‌ چای‌ در پیشگیری‌ و درمان‌ انواع‌ بیماری‌ها

چای‌های معطر       

خصوصیات محافظتی چای 

اثرات دیگر چای

فصل ششم:  خلاصه مطالعات فنی و نتیجه گیری

جدول جمع بندی مشخصات اصلی طرح تولید

نتیجه گیری

خرید و دانلود - 4600 تومان